Weboldal címe
Weboldal alcíme
KILÓFALÓ
Példa cím

Kipróbáltál már mindent, mégsem tudtál tartósan lefogyni? 


Imádsz enni, de vonzó és nőies is szeretnél lenni? 

A KILÓFALÓ MÓDSZERREL VÉGRE EZ AZ ÁLMOD IS VALÓRA VÁLHAT! Neked ajánlott, 


- ha évtizedek óta próbálsz lefogyni, de még sosem sikerült

- ha viszonylag nagy súlyfeleslegtől kell megszabadulnod (min. 10 kg) 

- ha már megvolt életed nagy fogyása, de elrontottad, visszahíztál, és most nem látod a kiutat

- ha mindig elcsábulsz, napokig tart a lendület, de képtelen vagy végigvinni a tervet

- ha utálsz mozogni, mégis fogyni szeretnél

- ha fogalmad nincs, mit ehetsz, mit ihatsz, mikor és milyen mennyiségben

- ha kellene egy pontos terv

- ha nem te akarsz agyalni a tennivalókon, hanem szeretnéd, ha valaki pontosan  megmondaná, mit kell tenned

- ha végre szeretnéd megérteni, miért nem sikerült eddig lefogynod, és mi kell ahhoz, hogy ezúttal nemcsak, hogy sikerüljön, hanem könnyedén meg is tudd őrizni az elért eredményt

- ha képtelen vagy lemondani a finom falatokról

- ha képes vagy változtatni az étkezéseden, de azon belül a megszokott ízekre, süteményekre, kenyérfélékre vágysz!

- ha kínzó szénhidrát és édesség utáni rohamok kapnak el

- ha nem bírod ki az estét plusz evés nélkül

- ha szinte remegsz az elvonási tünetektől, ha nem ehetsz egy kis édességet


MINDENRE VAN MEGOLDÁS! 


A Fogyás nagykönyve tabuk  nélkül beszél a buktatókról, de legfőképp a helyes tennivalókról! Tíz éve foglalkozom az egészséges étkezés és fogyás témakörével, saját magamon teszteltem le az össze receptet, magát a Kilófaló módszert, majd több ezer ember visszajelzése alapján finomítottam egyre tökéletesebbre. 

Átéltem a nagy bukást: több könyvvel a hátam mögött három évvel ezelőtt majdnem mindent visszahíztam az előző fogyásomból: hatalmas tapasztalatszerzés, óriási tanulási folyamat volt megélni a legnagyobb mélységet és kétségbeesést! Nem a levegőbe beszélek tehát, ha azt mondom, tudom, mit élsz át, amikor cipeled magadon a súlyfelesleget, a kitartásod jó, ha reggeltől estig megvan, de aztán mindig elcsábulsz. 

Közben arra vágysz, hogy vonzó, csinos, szép, karcsú, fitt, izmos, sportos, egészséges légy (a megfelelő alálhúzandó....), de csak egyre mélyebbre süllyedsz, és ördögi körként egyetlen vigaszod az evés...

VAN KIÚT! 


Én is megjártam ezt a poklot, de a sors kegyelmének és a saját akaratomnak és fanatizmusomnak köszönhetően kijöttem a gödörből! Másodjára is megcsináltam a nagy fogyásomat, és mivel teljesen hétköznapi ember vagyok, ha nekem sikerült, akkor NEKED is fog! 

A Fogyás nagykönyve olyan, mint egy végtelenül értékes és részletes térkép, útmutató! Mint egy képzeletbeli barát, amely élhető példákon keresztül fogja meg a kezed, és végigvezet a kezdetektől az utolsó öt kiló leadásáig!

Mindig tudni fogod mit kell csinálnod, minden eseményre lesz terv! Végigéltem az egész folyamatot, tehát a legszemélyesebb, és legfőképp teljesen bevált tapasztalataimat tudom átadni Neked! 

A könyv félezer oldalas (!), elképesztő mennyiségű információt tartalmaz, neked semmi dolgod, mint követni a leírtakat! Kérdés esetén bármikor fordulhatsz hozzám a fogyásod során a hazisutik kukac gmail.com címen.  

MIT TARTALMAZ A KÖNYV? 

 • 500 oldalnyi információ
 • 7 hetes mintaétrend (ismételhető, variálható)
 • két évre kidolgozott terv az első dekák leadásától az utolsó 5 kg eltüntetéséig, ami a legnehezebb feladat
 • teljesen új, eddig sehol nem publikált Kilófaló receptek
 • összesen 104 recept
 • a könyv alapját a korábban megjelent PDF anyagok alkotják, de nem azok összeollózása, hanem 10 év minden tapasztalatának legkorszerűbb "sűrítménye", a 10 alatt kiforrott Kilófaló életmód megkoronázása
 • szénhidrátcsökkentett, és vadonatúj, hyper-szénhidrátcsökkentett ételek, sütemények, kenyérfélék receptjei, melyeket az esti éhségrohamok alkalmával is bátran ehetünk (a bizonyíték én vagyok....) 
 • javaslatok edzésmódokra
 • motivációs feladatsorok
 • a hízás-fogyás lelki hátterének bemutatása
 •  megoldási javaslatok a lanyhuló lelkesedés, esetleges kudarcok, fogyó kedv esetére
 • extra szénhidrátcsökkentett mintaétrend az utolsó öt kiló leadásához


MEGRENDELÉS

A szállítás Magyarország területén belül, előre utalással egységesen 1790 forint, utánvéttel 1790+600 Ft utánvét kezelési díj. A csomagokat a GLS kézbesíti, munkanapokon. Olyan címet adj meg kérlek, ahol munkaidőben mindig tartózkodik valaki. Válassz a l
Olyan címet adj meg kérlek, ahol napközben tartózkodik valaki, aki át tudja venni a küldeményt.
Kérlek, ellenőrizd, hogy helyesen adtad-e meg az e-mail címedet, különben nem tudom felvenni veled a kapcsolatot! Lehetőség szerint NE citromail-es vagy freemail-es címet adj meg, mert nem tudom garantálni, hogy a visszaigazoló levél el fog jutni hozzád,
Erre azért van szükség, hogy a futár szükség esetén el tudjon érni.
Válaszd ki a lehetőségek közül, hogyan szeretnéd rendezni a termék ellenértékét!
Ha bármi üzenetet hagynál a futárnak a kézbesítéssel kapcsolatban, vagy nekem a rendelés miatt, itt megteheted! A rendelésről e-mail-es visszaigazolást küldök, benne a fizetendő végösszeggel, és előre utalás választása esetén akkor adom meg a számlaszámot
Tudomásul veszem, hogy a Megrendelés elküldése fizetési kötelezettséget von maga után. Továbbá, aki a kilofalo.hu weboldalon keresztül a megrendelő űrlap kitöltésével rendelést ad le, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.
Az űrlapot sikeresen elküldted!

TI KÉRDEZTÉTEK

Kérdés:

"Én már megvásároltam a PDF tanulmányokat. Mennyiben más a Fogyás nagykönyve, mert nem szeretnék kétszer ugyanarra pénzt kiadni?"

Válasz:

A kötet alapját a PDF anyagok képezik, de igyekeztem úgy megírni a könyvet, hogy senkit ne érjen sem csalódás, sem hátrány azért, mert vagy ezt, vagy azt a formátumot választotta. Ha a PDF tanulmányok megvannak, a Fogyás nagykönyvében leírt fogyási szisztéma alapját is ismered. És ha csak a Fogyás nagykönyvét vásárolod meg, akkor is minden információhoz hozzájutsz, nem jelent hátrányt, hogy nincsenek meg a PDF anyagok.

Viszont az első PDF anyagot 2016. tavaszán írtam. Igen, két éve... Azóta rengeteget tanultam a fogyásról, nem mellesleg lefogytam 30 kilót, sok új tapasztalatra tettem szert, mindezek is bekerültek a Fogyás nagykönyvébe, melyek érthetően a PDF anyagokban nem szerepeltek, mert akkor még nem volt tudomásom róluk.... 

Ezen kívül került egy vadonatúj, záró fejezet a könyvbe, melyet még senki nem olvashatott, mert PDF formátumban már nem jelent meg. Ez az utolsó öt kiló leadásáról szól, amely most még, ha előtted áll 10-20-30 kiló leadása, lehet, nem kelti fel annyira az érdeklődésedet, de hidd el, mire kőkemény kitartással leadod a felesleged nagy részét, semmi nem lesz fontosabb, hogy pontot tegyél a történet végére, és leadd az utolsó öt kilót is! Arról nem is beszélve, hogy nemcsak fogyási szándék esetén érnek aranyat az este is fogyasztható sütemének, hanem ha valaki egészségesen szeretne étkezni. 

Én az utolsó öt kilós időszakban este is kókuszkockát, lekváros buktát, kiflit, muffint, pitét, őzgerinc süteményt, kalácsot, sós lepénykét, palacsintát, mandulás és kókuszcsókot ettem - tetszőleges mennyiségben. Megismétlem: tetszőleges mennyiségben. Hogyan lehet ez? Úgy, hogy az ember mindig tanul. Felfedez új lehetőségeket, és elmélyed bennük. Én is ezt tettem. Mint mindig. :) Az egész életemet az a törekvés hatja át, hogy ne túléljük, hanem élvezettel megéljük azt! 

                                                                                  Én gyerek- és gimis koromban annyit éheztem,                                                                   koplaltam (eredménytelenül ráadásul), hogy egy                                                                 életre elég volt, és 11 éve már csak teli hassal vagyok                                                       hajlandó fogyni. Az utolsó öt kilómnál sem voltam                                                             hajlandó ennél alább adni! 

A gyakorlati részét tekintve pedig: a megvásárolt PDF anyagok vagy megvannak, vagy nem (sokan írtok, hogy valahol elvesztek, küldjem újra...) A könyvet viheted nyaralásra, utazásra. Bármi jut eszedbe, bármire keresed a választ, azonnal fellapozhatod. Kifekhetsz vele a vízpartra, árnyékba, folyamatos motivációt kapsz: azt gondolom, miközben olvasod, azt fogod érezni: igen, igen, én is ezt akarom, képes vagyok rá! Én legalábbis ezzel a céllal írtam meg, hogy elhidd: MEG TUDOD CSINÁLNI! Továbbá minden recept egy helyen lesz, nem kell a számítógépen keresgélni, kiteheted a könyvet a konyhapultra, és kezdődhet az alkotás. :)  

Összességében az elmúlt 10 évben megszerezett minden tudásomat, tapasztalatomat sűrítettem 500 oldalba, A fogyás nagykönyve tartalmazza a Kilófaló életmód jelenleg ismert lényegét, ez a 10 éves munkám összegzése, aktualizálása, megkoronázása.  

Mindezek ismeretében bárki eldöntheti, hasznos-e számára aFogyás nagykönyve? 


MEGRENDELÉS ELŐTT MÉG EGY PILLANAT, FONTOS!


2018-ban két Szoó Judit könyv jelenik meg. A Fogyás nagykönyve segítségével rendbe rakhatjuk testünket-lelkünket.

Ha ezen túl vagyunk, a másik könyvemből - mellyel egy új műfajba kirándulok-, elleshetjük annak a módját is, hogyan találhatjuk meg az igaz Szerelmünket. :)

Sosem gondoltam, hogy ilyen a valóságban is létezhet, de mivel megéltem, most már TUDOM, hogy VAN!

Ki ne vágyna egy ideális társra, 

 • akivel fájó kompromisszumok nélkül lehet élni
 • aki smink nélkül is gyönyörűnek lát
 • aki úgy gondolkodik, úgy érez, úgy szemléli az élet dolgait, mint te
 • aki  nem tud úgy elmenni melletted, hogy ne érintsen meg
 • akinek a karjában alszol el, és reggel az első érintésed is az övé
 • akinek fontos vagy, vigyáz rád
 • aki számára te vagy a nagy betűs NŐ
 • aki megfelel a férfias férfiről alkotott elképzeléseidnek mind külsőre, mind a belső értékeit és tulajdonságait tekintve
 • akivel mindent együtt akarsz csinálni, és ő is veled: élni, enni, kirándulni, dolgozni, beszélgetni, kertészkedni, tervezni és megvalósítani
 • aki ha csak fél napra távol van, már alig bírja ki nélküled, és alig bírod ki nélküle
 • aki őszinte levelekkel, sms-ekkel, üzenetekkel lep meg
 • aki veled képzeli el hátralévő életét...


Voltam házas, és egy tiszta, igaz szerelmi kapcsolatra épült a frigyünk. Viszont ahogy felnőtté váltunk egymás mellett, teljesen más irányt vett a személetünk, gondolkodásunk, igényeink és vágyaink. Az utolsó 5-6 év már inkább kényszerű, kétségbeesett kísérletezés volt a kapcsolatunk megmentésére, mintsem boldognak mondható házasság.

Közben pedig sóvárogtam a barátnőim ideális házasságát nézve, és eszembe jutott az apai nagyszüleim sírig tartó, harmonikus, végig egymást támogató, óvó szerelme is. Azt nem tudtam, hogyan, de éreztem, ha más embereknek sikerül megélnie a könyvbe illő szerelmet, akkor nekem is sikerülnie kell! 

Nem akarom lelőni a poént, de annyit elmondhatok, hogy végül álmaim valóra váltak, és mesébe illő módon találkoztunk és szerettünk egymásba a Párommal. Katartikus élmény volt a kapcsolat kibontakozásának minden percét megélni, mert előtte soha hasonlót nem tapasztaltunk. Rácsodálkozni, hogy létezhet egy olyan ember a földön, aki pontos kiegészülésünk, másunk!

De az is egy Nicholas Sparks-regénybe illően történt, ahogyan  a Szerelmem megjelent az életemben, ugyanis a tudatos teremtés eszközeit hívtam segítségül. Az, hogy életem párját, a másik felemet végül sikerült megtalálnom, számomra ékes bizonyítéka annak, hogy igenis, CSODÁK vannak, és "amiben igazán hiszünk, az megvalósul!" 

Önéletrajzi elemeket tartalmazó, megtörtént események alapján készült első romantikus regényem, mely a finom erotikát sem nélkülözi, megspékelve a főhősnő kamasz gyermekeinek szórakoztató megmozdulásaival, iLove címmel szintén rendelhető. ​

MEGRENDELÉS

A szállítás Magyarország területén belül, előre utalással egységesen 1790 forint, utánvéttel 1790+600 Ft utánvét kezelési díj. A csomagokat a GLS kézbesíti, munkanapokon. Olyan címet adj meg kérlek, ahol munkaidőben mindig tartózkodik valaki. Válassz a l
Olyan címet adj meg kérlek, ahol napközben tartózkodik valaki, aki át tudja venni a küldeményt.
Kérlek, ellenőrizd, hogy helyesen adtad-e meg az e-mail címedet, különben nem tudom felvenni veled a kapcsolatot! Lehetőség szerint NE citromail-es vagy freemail-es címet adj meg, mert nem tudom garantálni, hogy a visszaigazoló levél el fog jutni hozzád,
Erre azért van szükség, hogy a futár szükség esetén el tudjon érni.
Válaszd ki a lehetőségek közül, hogyan szeretnéd rendezni a termék ellenértékét!
Ha bármi üzenetet hagynál a futárnak a kézbesítéssel kapcsolatban, vagy nekem a rendelés miatt, itt megteheted! A rendelésről e-mail-es visszaigazolást küldök, benne a fizetendő végösszeggel, és előre utalás választása esetén akkor adom meg a számlaszámot
Tudomásul veszem, hogy a Megrendelés elküldése fizetési kötelezettséget von maga után. Továbbá, aki a kilofalo.hu weboldalon keresztül a megrendelő űrlap kitöltésével rendelést ad le, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.
Az űrlapot sikeresen elküldted!

Új romantikus regény: A bordó ház


Már rendelhető, hamarosan megjelenik!


MEGRENDELÉS

A szállítás Magyarország területén belül, előre utalással egységesen 1790 forint, utánvéttel 1790+600 Ft utánvét kezelési díj. A csomagokat a GLS kézbesíti, munkanapokon. Olyan címet adj meg kérlek, ahol munkaidőben mindig tartózkodik valaki. Válassz a l
Olyan címet adj meg kérlek, ahol napközben tartózkodik valaki, aki át tudja venni a küldeményt.
Kérlek, ellenőrizd, hogy helyesen adtad-e meg az e-mail címedet, különben nem tudom felvenni veled a kapcsolatot! Lehetőség szerint NE citromail-es vagy freemail-es címet adj meg, mert nem tudom garantálni, hogy a visszaigazoló levél el fog jutni hozzád,
Erre azért van szükség, hogy a futár szükség esetén el tudjon érni.
Válaszd ki a lehetőségek közül, hogyan szeretnéd rendezni a termék ellenértékét!
Ha bármi üzenetet hagynál a futárnak a kézbesítéssel kapcsolatban, vagy nekem a rendelés miatt, itt megteheted! A rendelésről e-mail-es visszaigazolást küldök, benne a fizetendő végösszeggel, és előre utalás választása esetén akkor adom meg a számlaszámot
Tudomásul veszem, hogy a Megrendelés elküldése fizetési kötelezettséget von maga után. Továbbá, aki a kilofalo.hu weboldalon keresztül a megrendelő űrlap kitöltésével rendelést ad le, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.
Az űrlapot sikeresen elküldted!