Weboldal címe
Weboldal alcíme
KILÓFALÓ
Példa cím

Kipróbáltál már mindent, mégsem tudtál tartósan lefogyni? 


Imádsz enni, de vonzó és nőies is szeretnél lenni? 

A KILÓFALÓ MÓDSZERREL VÉGRE EZ AZ ÁLMOD IS VALÓRA VÁLHAT! 


Rendelési  határidő: május 31. 


Neked ajánlott, 


- ha évtizedek óta próbálsz lefogyni, de még sosem sikerült

- ha viszonylag nagy súlyfeleslegtől kell megszabadulnod (min. 10 kg) 

- ha már megvolt életed nagy fogyása, de elrontottad, visszahíztál, és most nem látod a kiutat

- ha mindig elcsábulsz, napokig tart a lendület, de képtelen vagy végigvinni a tervet

- ha utálsz mozogni, mégis fogyni szeretnél

- ha fogalmad nincs, mit ehetsz, mit ihatsz, mikor és milyen mennyiségben

- ha kellene egy pontos terv

- ha nem te akarsz agyalni a tennivalókon, hanem szeretnéd, ha valaki pontosan  megmondaná, mit kell tenned

- ha végre szeretnéd megérteni, miért nem sikerült eddig lefogynod, és mi kell ahhoz, hogy ezúttal nemcsak, hogy sikerüljön, hanem könnyedén meg is tudd őrizni az elért eredményt

- ha képtelen vagy lemondani a finom falatokról

- ha képes vagy változtatni az étkezéseden, de azon belül a megszokott ízekre, süteményekre, kenyérfélékre vágysz!

- ha kínzó szénhidrát és édesség utáni rohamok kapnak el

- ha nem bírod ki az estét plusz evés nélkül

- ha szinte remegsz az elvonási tünetektől, ha nem ehetsz egy kis édességet


MINDENRE VAN MEGOLDÁS! 


A Fogyás nagykönyve tabuk  nélkül beszél a buktatókról, de legfőképp a helyes tennivalókról! Tíz éve foglalkozom az egészséges étkezés és fogyás témakörével, saját magamon teszteltem le az össze receptet, magát a Kilófaló módszert, majd több ezer ember visszajelzése alapján finomítottam egyre tökéletesebbre. 

Átéltem a nagy bukást: több könyvvel a hátam mögött három évvel ezelőtt majdnem mindent visszahíztam az előző fogyásomból: hatalmas tapasztalatszerzés, óriási tanulási folyamat volt megélni a legnagyobb mélységet és kétségbeesést! Nem a levegőbe beszélek tehát, ha azt mondom, tudom, mit élsz át, amikor cipeled magadon a súlyfelesleget, a kitartásod jó, ha reggeltől estig megvan, de aztán mindig elcsábulsz. 

Közben arra vágysz, hogy vonzó, csinos, szép, karcsú, fitt, izmos, sportos, egészséges légy (a megfelelő alálhúzandó....), de csak egyre mélyebbre süllyedsz, és ördögi körként egyetlen vigaszod az evés...

VAN KIÚT! 


Én is megjártam ezt a poklot, de a sors kegyelmének és a saját akaratomnak és fanatizmusomnak köszönhetően kijöttem a gödörből! Másodjára is megcsináltam a nagy fogyásomat, és mivel teljesen hétköznapi ember vagyok, ha nekem sikerült, akkor NEKED is fog! 

A Fogyás nagykönyve olyan, mint egy végtelenül értékes és részletes térkép, útmutató! Mint egy képzeletbeli barát, amely élhető példákon keresztül fogja meg a kezed, és végigvezet a kezdetektől az utolsó öt kiló leadásáig!

Mindig tudni fogod mit kell csinálnod, minden eseményre lesz terv! Végigéltem az egész folyamatot, tehát a legszemélyesebb, és legfőképp teljesen bevált tapasztalataimat tudom átadni Neked! 

A könyv félezer oldalas (!), elképesztő mennyiségű információt tartalmaz, neked semmi dolgod, mint követni a leírtakat! Kérdés esetén bármikor fordulhatsz hozzám a fogyásod során a hazisutik kukac gmail.com címen.  

MIT TARTALMAZ A KÖNYV? 

 • 500 oldalnyi információ
 • 7 hetes mintaétrend (ismételhető, variálható)
 • két évre kidolgozott terv az első dekák leadásától az utolsó 5 kg eltüntetéséig, ami a legnehezebb feladat
 • teljesen új, eddig sehol nem publikált Kilófaló receptek
 • összesen 104 recept
 • a könyv alapját a korábban megjelent PDF anyagok alkotják, de nem azok összeollózása, hanem 10 év minden tapasztalatának legkorszerűbb "sűrítménye", a 10 alatt kiforrott Kilófaló életmód megkoronázása
 • szénhidrátcsökkentett, és vadonatúj, hyper-szénhidrátcsökkentett ételek, sütemények, kenyérfélék receptjei, melyeket az esti éhségrohamok alkalmával is bátran ehetünk (a bizonyíték én vagyok....) 
 • javaslatok edzésmódokra
 • motivációs feladatsorok
 • a hízás-fogyás lelki hátterének bemutatása
 •  megoldási javaslatok a lanyhuló lelkesedés, esetleges kudarcok, fogyó kedv esetére
 • extra szénhidrátcsökkentett mintaétrend az utolsó öt kiló leadásához


AJÁNDÉKOK A KÖNYVHÖZ


 • folyamatos kapcsolattartási lehetőség velem, a fogyásod ideje alatt végig! (Ha elakadsz, kérdezz: hazisutik kukac gmail.com)
 • mentorálási lehetőség (Félsz, hogy nem tudod végigcsinálni, vagy abba fogod hagyni? Jelentkezz be nálam esténként: írd meg mit ettél, ittál, edzettél aznap, mi volt nehéz, mi ment könnyen? Hidd el, már a tudat, hogy el kell számolnod valaki felé, sokat fog segíteni, hogy betartsd a szabályokat, hiszen ki akarna szégyenkezni valaki más előtt? :) Írhatsz nekem Messengeren is. 
 • INGYEN szállításra jogosító kupon (a könyv kézhezvétele után 30 napod lesz a beváltásra, a könyvbe nyomtatva kapod meg)
 • kizárólag a könyv vásárlóinak összeállított termékcsomagok, hogy a kötet kézhezvételével AZONNAL  kipróbálhasd a recepteket: minden egyben összeválogatva, hogy keresgélned se kelljen, és ki se maradjon semmi!
 • megrendelési csomag választása függvényében INGYEN kiszállítás a könyvre (*Csak belföldi szállítási cím esetén!)
 • automatikus csatlakozási lehetőség a híres Kilófaló titkos, zárt csoporthoz a Facebookon, ahová nem léphet be bárki :) 
 • megrendelési csomag választása függvényében ajándék sós kelt tésztás receptek, ajándék könyv, ajándék motivációs hűtőmágnes...

TI KÉRDEZTÉTEK

Kérdés:

"Én már megvásároltam a PDF tanulmányokat. Mennyiben más a Fogyás nagykönyve, mert nem szeretnék kétszer ugyanarra pénzt kiadni?"

Válasz:

A kötet alapját a PDF anyagok képezik, de igyekeztem úgy megírni a könyvet, hogy senkit ne érjen sem csalódás, sem hátrány azért, mert vagy ezt, vagy azt a formátumot választotta. Ha a PDF tanulmányok megvannak, a Fogyás nagykönyvében leírt fogyási szisztéma alapját is ismered. És ha csak a Fogyás nagykönyvét vásárolod meg, akkor is minden információhoz hozzájutsz, nem jelent hátrányt, hogy nincsenek meg a PDF anyagok.

Viszont az első PDF anyagot 2016. tavaszán írtam. Igen, két éve... Azóta rengeteget tanultam a fogyásról, nem mellesleg lefogytam 30 kilót, sok új tapasztalatra tettem szert, mindezek is bekerültek a Fogyás nagykönyvébe, melyek érthetően a PDF anyagokban nem szerepeltek, mert akkor még nem volt tudomásom róluk.... 

Ezen kívül került egy vadonatúj, záró fejezet a könyvbe, melyet még senki nem olvashatott, mert PDF formátumban már nem jelent meg. Ez az utolsó öt kiló leadásáról szól, amely most még, ha előtted áll 10-20-30 kiló leadása, lehet, nem kelti fel annyira az érdeklődésedet, de hidd el, mire kőkemény kitartással leadod a felesleged nagy részét, semmi nem lesz fontosabb, hogy pontot tegyél a történet végére, és leadd az utolsó öt kilót is! Arról nem is beszélve, hogy nemcsak fogyási szándék esetén érnek aranyat az este is fogyasztható sütemének, hanem ha valaki egészségesen szeretne étkezni. 

Én az utolsó öt kilós időszakban este is kókuszkockát, lekváros buktát, kiflit, muffint, pitét, őzgerinc süteményt, kalácsot, sós lepénykét, palacsintát, mandulás és kókuszcsókot ettem - tetszőleges mennyiségben. Megismétlem: tetszőleges mennyiségben. Hogyan lehet ez? Úgy, hogy az ember mindig tanul. Felfedez új lehetőségeket, és elmélyed bennük. Én is ezt tettem. Mint mindig. :) Az egész életemet az a törekvés hatja át, hogy ne túléljük, hanem élvezettel megéljük azt! 

                                                                                  Én gyerek- és gimis koromban annyit éheztem,                                                                   koplaltam (eredménytelenül ráadásul), hogy egy                                                                 életre elég volt, és 11 éve már csak teli hassal vagyok                                                       hajlandó fogyni. Az utolsó öt kilómnál sem voltam                                                             hajlandó ennél alább adni! 

A gyakorlati részét tekintve pedig: a megvásárolt PDF anyagok vagy megvannak, vagy nem (sokan írtok, hogy valahol elvesztek, küldjem újra...) A könyvet viheted nyaralásra, utazásra. Bármi jut eszedbe, bármire keresed a választ, azonnal fellapozhatod. Kifekhetsz vele a vízpartra, árnyékba, folyamatos motivációt kapsz: azt gondolom, miközben olvasod, azt fogod érezni: igen, igen, én is ezt akarom, képes vagyok rá! Én legalábbis ezzel a céllal írtam meg, hogy elhidd: MEG TUDOD CSINÁLNI! Továbbá minden recept egy helyen lesz, nem kell a számítógépen keresgélni, kiteheted a könyvet a konyhapultra, és kezdődhet az alkotás. :)  

Összességében az elmúlt 10 évben megszerezett minden tudásomat, tapasztalatomat sűrítettem 500 oldalba, A fogyás nagykönyve tartalmazza a Kilófaló életmód jelenleg ismert lényegét, ez a 10 éves munkám összegzése, aktualizálása, megkoronázása.  

Mindezek ismeretében bárki eldöntheti, hasznos-e számára aFogyás nagykönyve? 


MEGRENDELÉS ELŐTT MÉG EGY PILLANAT, FONTOS!


Idén két Szoó Judit könyv jelenik meg. A Fogyás nagykönyve segítségével rendbe rakhatjuk testünket-lelkünket.

Ha ezen túl vagyunk, a másik könyvemből - mellyel egy új műfajba kirándulok-, elleshetjük annak a módját is, hogyan találhatjuk meg az igaz Szerelmünket. :)

Sosem gondoltam, hogy ilyen a valóságban is létezhet, de mivel megéltem, most már TUDOM, hogy VAN!

Ki ne vágyna egy ideális társra, 

 • akivel fájó kompromisszumok nélkül lehet élni
 • aki smink nélkül is gyönyörűnek lát
 • aki úgy gondolkodik, úgy érez, úgy szemléli az élet dolgait, mint te
 • aki  nem tud úgy elmenni melletted, hogy ne érintsen meg
 • akinek a karjában alszol el, és reggel az első érintésed is az övé
 • akinek fontos vagy, vigyáz rád
 • aki számára te vagy a nagy betűs NŐ
 • aki megfelel a férfias férfiről alkotott elképzeléseidnek mind külsőre, mind a belső értékeit és tulajdonságait tekintve
 • akivel mindent együtt akarsz csinálni, és ő is veled: élni, enni, kirándulni, dolgozni, beszélgetni, kertészkedni, tervezni és megvalósítani
 • aki ha csak fél napra távol van, már alig bírja ki nélküled, és alig bírod ki nélküle
 • aki őszinte levelekkel, sms-ekkel, üzenetekkel lep meg
 • aki veled képzeli el hátralévő életét...


Voltam házas, és egy tiszta, igaz szerelmi kapcsolatra épült a frigyünk. Viszont ahogy felnőtté váltunk egymás mellett, teljesen más irányt vett a személetünk, gondolkodásunk, igényeink és vágyaink. Az utolsó 5-6 év már inkább kényszerű, kétségbeesett kísérletezés volt a kapcsolatunk megmentésére, mintsem boldognak mondható házasság.

Közben pedig sóvárogtam a barátnőim ideális házasságát nézve, és eszembe jutott az apai nagyszüleim sírig tartó, harmonikus, végig egymást támogató, óvó szerelme is. Azt nem tudtam, hogyan, de éreztem, ha más embereknek sikerül megélnie a könyvbe illő szerelmet, akkor nekem is sikerülnie kell! 

Nem akarom lelőni a poént, de annyit elmondhatok, hogy végül álmaim valóra váltak, és mesébe illő módon találkoztunk és szerettünk egymásba a Párommal. Katartikus élmény volt a kapcsolat kibontakozásának minden percét megélni, mert előtte soha hasonlót nem tapasztaltunk. Rácsodálkozni, hogy létezhet egy olyan ember a földön, aki pontos kiegészülésünk, másunk!

De az is egy Nicholas Sparks-regénybe illően történt, ahogyan  a Szerelmem megjelent az életemben, ugyanis a tudatos teremtés eszközeit hívtam segítségül. Az, hogy életem párját, a másik felemet végül sikerült megtalálnom, számomra ékes bizonyítéka annak, hogy igenis, CSODÁK vannak, és "amiben igazán hiszünk, az megvalósul!" 

Önéletrajzi elemeket tartalmazó, megtörtént események alapján készült első romantikus regényem, mely a finom erotikát sem nélkülözi, megspékelve a főhősnő kamasz gyermekeinek szórakoztató megmozdulásaival, iLove címmel szintén rendelhető. ​


A könyv rendelhető, de a kiszállítást május 31. kezdjük, mert a könyv nyomdai munkálatai vannak folyamatban.  A feldolgozással a rendelések beérkezésének sorrendjében haladunk: minél előbb rendelsz, annál hamarabb kerül kiküldésre a csomag. Ezen belül is előnyt élveznek, akik előre utalással vagy bankkártyával fizetnek. 

RENDELÉSI ALAPCSOMAGOK A FOGYÁS NAGYKÖNYVE ÉS AZ iLOVE CÍMŰ KÖTETEKRE

1. csomag

Rendelési határidő: május 31. 

Tartalma: 1 db A fogyás nagykönyve című kötetből 

Ajándék:

 • ingyen szállításra jogosító kupon (a könyvbe van nyomtatva, a könyv átvételétől számított 30 napon belül lehete beváltani)
 • automatikus csatlakozási lehetőség a Facebook Kilófaló Közös Fogyás csoportjához, ahol két éve együtt fogyunk


Eredeti ár: 4500 forint

Jelenlegi bevezető ár: 3990 forint + 990 Ft szállítási költség

Összesen fizetendő: 4980 forint

2. csomag

Rendelési határidő: május 31. 

Tartalma: 1 példány, Jill és Shaun Wordsmith: iLove című romantikus regényéből

Eredeti ár: 4500 forint

Jelenlegi bevezető ár:

3990 forint + 990 Ft szállítási költség*

Összesen fizetendő: 4980 forint

 • 650 oldal
 • romantika, humor, könnyed szórakozás, emellett elgondolkodtató életigazságok
 • ínycsiklandó ételleírások
 • a történetbe ágyazott receptek
 • igazi motivációs, reményt adó könyv: ahogyan a főhősnő felépíti önmagát és az életét romjaiból, vele együtt nyerheted vissza a saját magadba és képességeidbe vetett hitedet is! 
 • kipróbált "recept" arra, hogyan teremthetjük meg életünk szerelmét! 


*A megadott szállítási  költség belföldi szállítás esetén érvényes

3. csomag, KOMBINÁLT

A csomag tartalma:

 • 1 pld Szoó Judit: A fogyás nagykönyve c. kötetéből
 • 1 pld Jill és Shaun Wordsmith (Szoó Judit): iLove c. romantikus regényéből
 • Eredeti ár: 9.000 Ft + 1290 Ft postaköltség, 10.290,-
 • Akciós csomagár:                                                          7490 forint, szállítási költség nincs! 


AJÁNDÉK: 

 • Ingyen szállításra jogosító kupon (A fogyás nagykönyvébe van nyomtatva, a könyv átvételétől számított 30 napon belül lehet beváltani)
 • automatikus csatlakozási lehetőség a Facebook Kilófaló Közös Fogyás csoportjához, ahol két éve együtt fogyunk
 • INGYEN kiszállítás (a könyvcsomag mellé bármi egyéb terméket is a kosárba tehetsz, mindenképpen INGYEN szállítjuk)

Rendelési határidő május 31.! 

4. CSOMAG: KÖNYV+HOZZÁVALÓK+AJÁNDÉKKÖNYV+INGYEN SZÁLLÍTÁS

A csomag tartalma:

 • 1 pld. Szoó Judit: A fogyás nagykönyve
 • 1 előre összeállított termékcsomag MINDEN olyan alapanyaggal, melyre a receptek elkészítéséhez szükség lesz, hogy a könyv kézhezvételének napján azonnal belekóstolhass a süteményekbe, kenyérfélékbe - akár este is! 

                                 A termékcsomag ebből áll: 

                                Útifű maghéj őrlemény  200 g

                                Chia mag 100 g

                                Konjak liszt 100 g 

                                Mandulaliszt 250 g

                                Kókuszliszt 250 g

                                No carb rost sütőmix

                                (az utolsó 5 kg-od csodaszere,

                                  majd meglátod!)


AJÁNDÉKOK


 • 1 pld az iLove című romantikus regényből
 • Ingyen szállításra jogosító kupon (A fogyás nagykönyvébe van nyomtatva, a könyv átvételétől számított 30 napon belül lehet beváltani)

 • automatikus csatlakozási lehetőség a Facebook Kilófaló Közös Fogyás csoportjához, ahol két éve együtt fogyunk

 • INGYEN kiszállítás (a könyvcsomag mellé bármi egyéb terméket is a kosárba tehetsz, mindenképpen INGYEN szállítjuk)

                                

Rendelési határidő: május 31. 

4. CSOMAG, "mega-giga-mindent-kérek": A fogyás nagykönyve+AJÁNDÉK iLove és INGYEN kiszállítás* +KÉT előre összeállított termékcsomag+20 letölthető sós kelt tésztás ajándék recept

*Az ingyen kiszállítás csak belföldi kézbesítési cím esetén érvényes!

A csomag teljes ára ajándék könyvvel, ingyen szállítással, ajándék motivációs hűtőmágnessel, 20 db ajándék sós kelt tésztás Kilófaló recepttel, 18 db alapanyaggal: 

27.999 forint


A csomag tartalma:

 • 1 pld. Szoó Judit: A fogyás nagykönyve
 • 2 előre összeállított, összevont termékcsomag MINDEN olyan alapanyaggal, melyre a receptek elkészítéséhez szükség lesz, hogy a könyv kézhezvételének napján azonnal belekóstolhass a süteményekbe, kenyérfélékbe - akár este is! 

                                 A teljes termékcsomag ebből áll: 

                                                       I. 

                               -  Útifű maghéj őrlemény  200 g

                               -  Chia mag 100 g

                                -  Konjak liszt 100 g 

                                -  Mandulaliszt 250 g

                                -  Kókuszliszt 250 g

                                -   No carb rost sütőmix 

                                 (az utolsó 5 kg-od csodaszere, 

                                  majd meglátod!)

                                                          II.

                                 - 1 kg Szoó Judit KF lisztkeverékalap

                                -1 kg Szoó Judit KF kelt tészta lisztkeverék

                                - 1kg Szoó Judit KF kenyérlisztkeverék

                                   - 500 g Szoó Judit KF panírmorzsa

        - 500 g Szoó Judit KF kekszmorzsa

- 500 g Szoó Judit KF palacsintapor

200 g Szoó Judit KF szarvacska

200 g Szoó Judit KF tarhonya

200 g Szoó Judit KF spagetti

200 g Szoó Judit KF széles metélt

200 g Szoó Judit KF kiskocka

200 g Szoó Judit KF nagykocka 


AJÁNDÉKOK

 • 1 pld. az iLove című romantikus regényből
 • Ingyen szállításra jogosító kupon (A fogyás nagykönyvébe van nyomtatva, a könyv átvételétől számított 30 napon belül lehet beváltani)
 • automatikus csatlakozási lehetőség a Facebook Kilófaló Közös Fogyás csoportjához, ahol két éve együtt fogyunk
 • INGYEN kiszállítás (a könyvcsomag mellé bármi egyéb terméket a kosárba tehetsz, mindenképpen INGYEN szállítjuk)
 • 20 db PDF formátumban letölthető Kilófaló sós kelt tésztás recept
 • 1 db Kilófaló motivációs hűtőmágnes

Rendelési határidő: május 31.