Szoó Judit Kreatív
Festmények, regények, kerámiák
KILÓFALÓ
Példa cím

Díjmentes Online Kilófaló Minitréning 

Téma:

Hogyan fogyjunk két hét alatt 2 ruhaméretet?

A könyveimre vonatkozó betűrendes kereső letöltésével automatikusan feliratkozol a Díjmentes Online Minitréningre, melynek mini leckéit néhány naponta fogod kapni, s ötleteket meríthetsz, hogyan is lehet megrögzött szokásainkon változtatni, ezzel eredményesebb fogyást elérni, és kicsit felrázni magunkat a tespedtségből. 

 

 Ezt írták, akik már olvasták a cikksorozatot:

"Kedves Judit! Nagyon megszégyenültem saját magam előtt, amikor olvastam a cikket. Teljesen igazad van, csak kifogásokat keresünk, miközben a megoldás csak a mi kezünkben van... Ennek hatására most teljes erőbedobással vágok neki újra az életmódváltásnak. KÖSZÖNÖM!!! Erika"

"Szia Judit! Pont a legjobbkor jött ez az írás! Nagyon kemény volt szembenézni önmagammal, de  a segítségeddel sikerült, és azóta sokkal jobban érzem magam. Nagyon elhagytam magam az utóbbi időben, valahogy elhagyott a lelkesedésem, de most olyan igazságokat szedtél össze, melyekkel nem lehet vitatkozni! Nagyon köszönöm az étkezésre vonatkozó összeállítást is, és a fogyás képletét: nekem ez is nagyon sokat segített eligazodni önmagamon, és megértettem, sokszor miért nem sikerült fogynom. Ildikó" 

 

A gombra kattintva elfogadod az adatkezelési szabályzatunkat és hozzájárulsz ahhoz, hogy recepteket, reklámokat, fogyással kapcsolatos tippeket, ajánlatokat is tartalmazó hírleveleket küldjünk számodra. A levelekről bármikor leiratkozhatsz a levelek végén található linkre kattintva! 

Feliratkozás után fogsz kapni egy levelet, melyben lesz egy megerősítésre váró link, azt feltétlenül élesítsd!

(Ha már korábban feliratkoztál hírlevélre, semmi gond, a keresőt attól  függetlenül igényelheted most!)

Sikeres életmódváltás kívánok!

Judit

Email*
Hogyan szólíthatlak? Becenév is lehet:)*