Weboldal címe
Weboldal alcíme
KILÓFALÓ
Mert amiben igazán hiszünk, az megvalósul
Szoó Judit

© Copyright 2008-2017 Szoó Judit – Minden jog fenntartva

Az oldalon található összes szöveges és képi tartalom, illetve információ Szoó Judit szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll (ld. az 1999. évi LXXVI. törvényt a szerzői jogról). Az oldalon található összes tartalom utánközlése csak Szoó Judit írásos engedélyével lehetséges, engedély nélkül a forrás megjelölésével sem. 

Szoó Judit Kilófaló®

Fogyás előtti fotók 2005-2007 között

Ugrás az időben, második fogyásomat megelőző fotók, amely 2016. januárjában kezdődött

2014. karácsonya, tesómmal
2014. karácsonya, tesómmal

És a csoda ismét elkezdődik :) Beindult a fogyás, juhúúúú! :) 

2016. augusztus, 85 kg
2016. augusztus, 85 kg
2016. szeptember
2016. szeptember
2016. október
2016. október

Előtte - utána fotók 2016-2017-ből 

És az alakuló jelen...


Teljesen megújult test, és megújult élet. Sport, testmozgás, lovaglás, falmászás, HIIT, Tabata, Péntek Enikő, konditerem - boldogság címszavakban....

Induló ruhaméret tíz éve 52-es, két éve 50-es, napjainkban 36-os... Egyelőre ;) 

És eljött a bikinikorszak ideje is...
És eljött a bikinikorszak ideje is...

Mindezekhez nem kell emberfeletti akaraterő. Az elkezdéshez kell összpontosítás, figyelem, és akarás. A "szeretnémből" soha nem lesz eredmény! Ezt szívvel-lélekkel AKARNI kell, tűzön-vizen át átmenni érte. Látni előre a végleges célt, hinni mindvégig a biztos sikerben. Friss fogyásom története lépésről-lépésre követhető, BÁRKI meg tudja ismételni, ami nekem sikerült! 

Az életmódváltás lépései címmel PDF tanulmányokban örökítettem meg a változásaim legfontosabb pontjait, melyeket követve Te is könnyedén változhtathatsz az életeden! A tanulmány tartalmaz rengeteg receptek, alacson szénhidrát tartalmú vacsorákat, kenyérhelyettesítőket, kalácsféléket, komplett étrendeket (7 hétre!), edzési javaslatokat, részletesen kidolgozott megvalósítási útvonalat. 

Vágj bele még ma, mert MEGÉRDEMLED és mert KÉPES VAGY RÁ! :)