Weboldal címe
Weboldal alcíme
KILÓFALÓ
ÉRZELMI
EVÉS 

Féktelen zabálási rohamok, felrúgott fogyókúrák, őrjítő szénhidráthiány és cukoréhség...


  VAN  MEGOLDÁS?!   


Egész életemben azt hittem, a problémámat a súlyfeleslegem jelenti. 

Nagyon sokszor sikerült lefogynom, de megtartani mindig csak bizonyos ideig, és azt hittem, ez a gyenge akaraterőm miatt van. 

Több mint két évtizedbe telt, mire rájöttem, egy lelki betegség nehezíti és gátolja a végleges célom elérését, ez pedig az érzelmi evés. 

 • Egy ideig őrült lelkesedéssel tartod az étrendet, aztán konrollálhatatlan evési rohamok jönnek rád? 
 • Számtalanszor lefogytál már az ideálisnak vélt súlyod közelébe, de amikor megtörtént volna az  áttörés, képtelen voltál tovább tartani a diétád, és újra hízni kezdtél? 
 • Minden "zabálás" után eldöntöd, holnaptól más lesz, kemény leszel, újrakezded, de megint csak rosszullétig tömöd magad, és úgy érezd, ebből nincs kiút? 
 • Ezerféle diétát kipróbáltál, személyre szabott étrendekért tízezreket kiadtál, azt gondoltad, rossz az étkezésed, a felfogásod, az edzésed, a módszered: mégsem változott semmi?!
 • Alig várod, hogy egyedül maradj, és embertelen mennyiségeket küldj le a torkodon? Szinte nem is érzed az ízeket, már rég nem is élvezed az evést, csak gépiesen tömöd magadba az ételt, és közben nyomorultul érzed magad? 
 • Esetleg csak bizonyos ételeknek nem tudsz ellenállni? Tartod magad, amíg sikerül, de általában az esti órákban elszakad a cérna, és teletömöd magad chips-szel, sós mogyoróval, csokival, kenyérrel? 
 • Fogalmad nincs mi történik benned, veled, mi váltja ki a rohamokat? Egyszercsak megjelenik a gyűlölt késztetés, duruzsol a fejedben a hang: "egyél, egyél, egyél!", és amíg valóban nem eszel, nem hagy békén? 
 • Annyit edzettél és diétáztál már, hogy minimum egy első helyezett fitness bikinimodellnek kellene már lenned a befektetett munka következtében,  leszálkásított, gyönyörű, izmos testtel, ehelyett az alattomos zabálási rohamok mindent tönkretesznek, folyton leállítják a fogyási folyamatot, és beleőrülsz már a kilátástalanságba?
 • El nem tudod képzelni, mások hogyan tudnak normálisan étkezni, ételre nemet mondani, csak annyit enni, amennyire valóban szükségük van? 
 • Minden könyvet elolvastál, minden videót megnéztél, minden hírlevélre feliratkoztál: mindenki azt ígérte, az ő módszerével lefogysz, és még mindig ugyanott tartasz?
Lehet, hogy nem a módszerekben volt a hiba, hanem eleve rossz problémára keresed a megoldást! 

Én 25 évig  (!) jártam ezen a tévúton... 


Húsz éves koromtól kezdve hittem magam bulímiásnak, cukor- és szénhidrátfüggőnek, csokifüggőnek... Azt hittem, le kell szoknom valamiről, meg kell szabadulnom valamilyen szenvedélytől, és akkor rendben lesz az életem. Hittem azt is, a problémám genetikai, családi örökség, nem tehetek ellene semmit, vagy a rossz gyerekkori szokások következménye.

 Ezek mindegyike igaz  is lehet, meg nem is...

Lassan, évtizedek alatt bontakozott ki az igazi problémám.


Rá kellett jönnöm, rossz irányból közelítettem meg a kérdést végig, azt hittem, a megoldás az étkezésben, az ételek minőségében vagy mennyiségében keresendő! 


Csináltam mindent, lúgosítottam, "norbiztam", kilófalóztam, ketóztam, paleóztam, intenseteztem, személyre szabott étrendet írattam, időszakos böjtöztem... Minimalizáltam a szénhidrátot, megemeltem a szénhidrátot, ételeket alakítottam át, liszteket fejlesztettem...


Ezek nem jók, nem működnek? Dehogynem.

Ha megtalálod a számodra testhez álló módszert, azzal le fogsz fogyni, ez nem kérdés továbbra sem. Itt az a kérdés, meddig tudod megtartani, és egyáltalán, el tudod-e érni a végső célodat?


Ha érzelmi evő vagy, és nem kezeled, erre aligha van esélyed.... 


 Nem azzal volt tehát a baj, amit és amennyit ettem, vagy hogy milyen módszert alkalmaztam, hanem hogy MIÉRT ettem? 

Hoppá. 

Eljött az a pont az életemben, amikor valószínűleg megértem a feladatra, hogy szembenézzek ezzel a gonddal, és akkor egyszeriben minden irányból elkezdett áramlani felém az információ. Szakirodalmat olvastam, megodásokat kerestem, sőt, pszichológushoz is fordultam, online tanfolyamot végeztem és a rám jellemző módon magamon kísérleteztem. :) Amint megértettem, mivel állok szemben, nem vártam a sült galambot, hanem cselekedni kezdtem, mert őrülten akartam a gyógyulást, és szabadulást az érzelmi evés fogságából. 

Mostanra forrott ki az ezzel kapcsolatos tudás és tapasztalat bennem. Mostanra tudok eredményt felmutatni!


A hozzám érkező levelek alapján látom, hogy ez egy rengeteg embert érintő, komoly probléma, ezért döntöttem úgy, hogy két év hallgatás után újra írok. 

MERT VAN MEGOLDÁS. AZ ÉRZELMI EVÉS KITARTÓ MUNKÁVAL KEZELHETŐ! 


Mit nem ígérhetek? 

 • Aki azt állítja, hogy ismeretlenül bárkit ki tud gyógyítani az érzelmi evésből, az felelőtlen és nem mond igazat, mert ez garantálhatatlan! Ha szakemberhez fordulsz, és felméri az állapotodat, először ő is azt fogja mondani, kezdjétek el a közös munkát, és közben meglátjátok, hogyan tudtok együtt működni. Úgyhogy, olyan ígéretet, amit nem biztos, hogy be tudok tartani, nem teszek neked, ez teljesen természetes.  
 • Míg szenvedtem a tünetektől, csak arra vágytam, hogy valaki mondja meg, mi az az egy dolog, amit az evési kényszer jelentkezésekor tennem kell, de be kell vallanom, nem létezik ilyen egy mondatos csodatanács. 
 • Nem kizárt, hogy a könyvem elolvasása után mégis szakemberhez kell fordulnod, erre készülj fel. Ez nem azért fordulhat elő, mert amit leírtam, az nem működik, vagy esetleg te csinálsz  rosszul valamit! Az történhet, hogy a te eseted összetettebb. Esetleg az enyémhez hasonló, egyszerűbben kezelhető lelki gondok mellett nálad súlyosabbak is  meghúzódhatnak a mélyben, melyek oldásához szaksegítség kell. Én bízom abban, hogy nem lesz erre szükség, de fontos, hogy ezt a lehetőséget is vedd számításba! Akkor sem lesz kidobott pénz a könyv, mert a pszichológus is valószínűleg ugyanazon feladatok elvégzését fogja feladni "házi feladatnak" először, melyekről én is írok, és akkor már annyival előrébb leszel! 
 • Nem vagyok orvos. Az írásom nem is minősül orvosi segítségnek! A személyes történetemet mesélem el, melyből saját felelősségre bárki okulhat, a leírt lépéseket kipróbálhatja, esélyt adva ezáltal a gyógyulásnak. 

Mit ígérhetek? 

 • Amennyiben a problémád hasonló erősségű, mint az enyém, jó esélyed van csupán a leírtak betartásával megtanulni kezelni az érzelmi evést! (Állítólag ebből gyógyulás nincs, csak kezelés, de én ebben nem teszek különbséget, a lényeg, hogy ne okozzon szenvedést az érzelmi evés: ha megtanulom kezelni, nekem az is teljesen jó...) 
 • Egyetlen mondatba foglalható tanács nem létezik, de azt garantálom, hogy a könyvemben lépésről-lépésre végigvezetlek azokon a feladatokon, melyeket szükséges elvégezni és betartani a gyógyuláshoz. Létezhet más út is, lehetséges az is, hogy ami az egyik személynek beválik, egy másiknak "nem jön át" (akár egy "fogyókúrás" módszer: nem való ugyanaz mindenkinek...), de aki hasonlóképp működik, mint én, annak van esélye a "gyógyulásra"! 
 • Az, hogy elolvasod a könyvet, még nem hoz változást az életedbe. Tenned is kell érte, nagyon sokat, és főleg, akarni a változást. Nélküled  nem fog menni...  

Amióta megtanultam kezelni a rám törő,

abnormális evési vágyat, elmondhatatlan

változáson ment át az életem. 

 Már egyértelmű, hogy az érzelmi evésből való gyógyulásnak is megvan

a maga "képlete", ami annyit jelent, hogy nem neked kell rájönnöd,

hogyan gyógyulj meg, hanem csak követni kell egy mások által bejárt, kidolgozott útvonalat! 

 • Döbbenet, de csak akkor eszem, ha éhes vagyok, vagy ha közeledik az este, és még nem ettem meg az étrendem szerint előírt napi adagomat. :)
 • Megszűnt a péksütik, kakaós csiga iránti kielégíthetetlen vágyam! (A te veszélyzónás ételed lehet teljesen más: gyorséttermi étel, chips, tésztafélék, nassolni valók stb., helyettesítsd be...) 
 • A társas programokban már nem az evés a legjobban várt pont (ballagás, kirándulás, esküvő..)
 • Képes vagyok hosszantartó jóllakottságra, amikor evés után öt perccel nem megint az evésen jár az eszem... 
 • Egyértelműen meg tudom különböztetni az érzelmi evést a biológiai éhségtől. 
 • Rájöttem, mi miatt, mi helyett ettem évtizedekig. Most már nem evéssel pótolom ezeket az érzéseket, hanem ahogyan kell, "lereagálom", megélem őket. 
 • Végre fogyok! Fantasztikus érzés, hogy 2-3 hónap után nem jön a "menetrendszerinti", kiéhezettség okozta zabálás, amikor visszahíztam mindent, ami előtte lement. 
 • Nem eszem rutinból, szokásból, illendőségből. Ha elmegyünk ügyintézés közben egy fagyizó, egy pékség mellett, akkor eszem, ha 1. tényleg éhes vagyok, és ezzel váltok ki egy étkezést, 2. ha kifejezetten megkívánom, és arra vágyom. Nem eszem csak azért, mert "épp ott vagyok", mert "ki tudja, mikor lesz rá legközelebb lehetőség", mert mindenki eszik. Ja, és ez nem kerül erőfeszítésembe, ez a lényeg, most már ez a normális.​ 
 • Nincs már olyan, hogy ha egy súlycsökkentő diéta alatt tartok egy nap szünetet, másnap elszakad a cérna és nem tudok visszaállni, és hetekig tartó zabálási roham tör rám. Bármikor tartok szünetet, az eltervezett időpontban gond nélkül visszaállok.
 • Megtanultam MINDEN ÉTELT bűntudat nélkül enni, azokat is, amelyek évtizedeken át tiltólistásak voltak. 
 • Imádom az új testem! Mindig úgy akartam kinézni, ahogyan most. Nem tetszik a zsír, nem tetszik, ha évekkel idősebbnek néz ki a testem az elhízás miatt, nem szeretem, ha nehéz leülni, felállni, létezni. Számomra ilyen az esztétikus női test. 
 • Fantasztikus, hogy azt mutatja a tükör, a fotók, amire tizenhat éves korom óta vágyom! :) 
 • A legdurvább változás az, hogy amikor bármi miatt ideges vagyok, összecsapnak a fejem felett a hullámok, eljátszom a gondolattal a régi beidegződés miatt, mi lenne, ha most nekiállnék valami "finomat" enni, hátha az oldaná a feszültséget, és az énem egy része bentről üvölt kifelé, hogy de hülye vagy, ki a fenének kell most kaja, a problémát kell megoldani! És egy minimális hajlandóságot sem érzek  arra, hogy egyek, sőt...


     ...Hát ilyen az, amikor az ember a maguk helyén éli meg az érzelmeket, stresszt...


"Kedves Judit!

Elolvastam a Hamis éhség című könyvedet is, és sok információt kaptam tőled.

Nagyon hasznos kis olvasmány, és kifejezetten tetszett a saját példákkal teletűzdelt olvasni való.

A honlapod segítségével  kipróbáltam a kókuszgolyót, és a családnak túlzottan is ízlett,

alig tudtam magamnak néhány golyót elrakni, ezért elég sokszor készítem azóta is. :)

Köszönöm az eddigi segítségedet is! :)

                                                                                                     /Éva/


Mit szólnál,  ha néhány héten, hónapon belül

Te is megélhetnéd ezeket a csodás változásokat? 


- Ha végre egyszer végig tudnád csinálni a fogyást célzó programodat, és nem tenné tönkre az állandó evés utáni vágy? 

- Ha elérnéd az ideális testsúlyt/külsőt? 

- Ha hordhatnád azokat a ruhákat, melyek évek óta nem jönnek rád? 

- Ha a leadott kilók következtében javulna az egészségi állapotod, közérzeted? 

- Ha úgy tudnál elmenni egy cukrászda előtt, hogy fel sem merülne benned az evés gondolata? 

- Ha csak akkor ennél, ha éhes vagy, és csak annyit, amennyi az egészséges jóllakáshoz szükséges? 

- Ha végre megszűnne a kíméletlen "egyél-egyél-egyél!" hang a fejedben! 

Erre minden esélyed megvan, mert az ezzel kapcsolatos új, 134 oldalas írásom elkészült,

a letölthető anyag azonnal megvásárolható,

a nyomtatott, könyv formátum pedig (ha épp nincs raktáron), 1-2 hetes gyártási idővel  számolva előrendelhető! 

Mennyit ér egy olyan minőségi élet, melyben többé nem az étel határoz meg téged? Melyet Te uralsz, és nem az evési vágy uralkodik rajtad? 

- Ha szakkönyveket vásárolsz, azokban valószínűleg találsz átfedéseket, de valószínűbb, hogy a szakszavaktól hemzsegő írásból keveset fogsz megérteni, még kevesebbet magadra vonatkoztatni. 

- Amennyiben pszichológushoz fordulsz, látatlanban is állíthatom, enyhe probléma esetén is minimum 4-5 ülésen részt kell venned. Ülésenként 7-15 ezer forintos óradíjjal számolhatunk, függően attól, az ország mely településén keresel szakembert, 4-5 alkalom esetén is 35-70 ezer forintnyi összegről beszélhetünk... 

- A saját írásom eszmei értékét 15 ezer forintban határoztam meg. Az, hogy mennyire megváltozott az életem, szavakkal szinte elmondhatatlan. Az írásomban mégis megkísérlem, sőt pontosan leírom, mely lépések vezettek eddig a boldog, felszabadult életig. 

A Hamis éhség című írás teljes ára 15 ezer forint. 


Mondhatod, hogy ez kicsit sok, én is úgy gondolom, a cél az legyen, hogy minél több emberhez eljuthasson, ezért tartós akcióban 9900 forintba fog kerülni az anyag. 


Most viszont, a több éves Kilófaló hagyományhoz  tartva magam,

a frissen megjelenő kiadványomat jelentős kedvezménnyel, bevezető áron kínálom. 

Mennyibe kerül hát?! 

Jó hírem van:


a Hamis éhség című könyvemnek mind a letölthető formátuma, mind a nyomtatott, lapozható, papír alapú verziója elsőként mindössze


4500 forintért

kerül forgalomba! 

Egy évre elosztva ez annyit jelent, napi 12 forintba kerül az, hogy megszabadulj egy talán évtizedek óta megkötöző kényszertől, hogy minőségi változáson menjen át az életed, hogy átalakuljon tested-lelked, és ne tudj többé úgy elmenni egy tükör vagy kirakat előtt, hogy ne csodáld meg magad benne. :D 

Rendelési lehetőségek 

1. PDF formátum letöltése 


​Ára 4500 Ft 

Előnye: 


- nincs szállítási költség

- nem kell várnod a futárt, megoldani az átvételt

- nem kell kivárnod a kiszállítás 1-2-3 napját (többnyire másnapra ott van, de ünnepnapok, hétvége módosíthatja)

- A rendelés beérkezése után, a lehető legrövidebb idő alatt (általában még aznap, kivéve, ha éjjel jön a rendelés :) ) küldöm a visszaigazolást, megadom az utalási adatokat, és amint az összeg megjelent a számlán, sokszor szinte percek alatt küldöm a letöltési adatokat. (Kivéve, ha este jön a rendelés. :) ) 

- nem kell kivárnod a gyártás 1-2  hetét 

- végre külföldről is tudsz rendelni

2. Nyomtatott, papír alapú könyv megrendelése, futárral történő kiszállítása


Ára 4500 Ft + 1790 forint postaköltség 

         Előnye: 

- Kézbe foghatod, lapozgathatod

- kis mérete miatt bárhová magaddal viheted

- aláhúzhatod, kiemelheted, jegyzetelhetsz bele

​- rongyosra olvashatod....

- érezheted az új könyv illatát :) 

- felteheted a polcra a Kilófaló gyűjteményedbe :) 

Gyakori kérdések 

Hogyan tudok rendelni? 

2020. szeptember 25-én pénteken 18 órakor élesítem a rendelési űrlapot ugyanitt, attól kezdve folyamatosan lehet rendelni. 

Hogyan tudok fizetni? Előre utalással, melyhez a szükséges adatokat a visszaigazoló levélben küldöm meg. Kérlek, semmiképp ne utalj előre!

Miért nem lehet utánvéttel fizetni? A letölthető anyag esetén egyértelmű: mert ha nincs mit kiszállítani, akkor nem fog menni futár sem, nem tudnál mit kifizetni. :) A nyomtatott könyv esetén pedig elsőre - nem tudva - hány darabra lesz szükség, nem gyártatok nagyobb mennyiséget (ami talán el sem fogy), hanem az igények ismeretében készíttetem el a kívánt mennyiséget. Magyarul ha beérkezett az utalás, attól kezdve veheted biztosra, hogy van érvényes előrendelésed, sajnos a tapasztalat az, hogy az utánvétes fizetéssel leadott rendelést többen nem veszik komolyan, ha pedig végül elállnak a rendeléstől, azzal kárt okoznak. 

Mennyit kell várni a nyomtatott könyvre? 

Jelenleg minden könyv van raktáron. Olyan előfordulhat, hogy a visszaigazoló levelem elküldésekor minden könyv elérhető, de mire az utalásod beéérkezik (pl. 2-3 nap múlva), addigra valami elfogy. Ilyenkor természetesen tájékoztatlak arról, mikor lesz újra raktáron a hiányzó könyv. 

Milyen technikai feltételekre van szükségem, hogy meg tudjam nyitni az elektronikus (letölthető) anyagot? 

- Kb. csak egy PDF olvasó program vagy alkalmazás kell,  majd ha azzal megnyitottad, érdemes lementeni az írást, hogy örökre meglegyen. 

Ha a PDF anyagot választom, hogyan jutok hozzá? 

- A megrendelő űrlapot - kitöltve - elküldöd nekem.  Amint megkaptam, személyesen küldök egy visszaigazolást, tehát ne azonnali "automatikus", gépi választ várj, minden Olvasómnak személyen válaszolok. :) Ez beletelhet néhány órába, kérlek légy türelemmel, főleg az új könyv megjelenés időszakában, amikor hirtelen sok rendelés  érkezik.

Abban az e-mailben megadom az utalási adatokat, és amint a végösszeg megérkezett, már csak a következő e-mail-emet kell várnod, melyben arról értesítelek, hogy a csomag elkészült, és átadtam a futárcégnek kézbesítésre. :) 

Mekkora a könyv, hogyan képzeljem el? 

Méretileg és terjedelemre is akkora, mint a többi spirálos könyvem, A5 méretű, 134 oldal, fekete-fehér szöveggel, színes első és hátsó  borítóval. 

A Hamis éhség könyvvel együtt tudok-e egyéb Kilófaló könyveket is rendelni? 

Természetesen, ennek semmi akadálya: egy szállítási költséggel bármennyi nyomtatott könyvet rendelhetsz, ennek a lehetőségeire többféle, nagy kedvezményt tartalmazó rendelési kombinációt is  találsz az alábbi űrlapon! 


Tehát  

a letölthető anyag azonnal megvásárolható, 

a nyomtatott, könyv formátum szintén rendelhető- ha épp nincs raktáron, akkor is csak néhány nap a gyártási idő.  ​


Mi az A fogyás nagykönyve, amelynek a kiegészítő kötete a Hamis éhség?


Ez a könyv a tíz éves Kilófaló munkám összefoglaló kötete. Lépésről-lépésre vezet végig azon az úton, melynek végcélja a súlyfeleslegmentes, esztétikus, egészséges test. Benne rengeteg recept, mintaétrend, útmutató, extra szénhidrátcsökkentett receptek, és tíz évem minden tapasztalata. Ahogy a Hamis éhség a lelket gyógyítja, úgy az A fogyás nagykönyve a testedet formálja át az általad elképzelt ideális külsőre. 500 oldal, A5  

Kilófaló káprázat

Az A fogyás nagykönyve megmutatja, hogyan csináld! A Hamis éhség megtanít, hogyan kezeld az érzelmi evést. A Kilófaló káprázat című szakácskönyv pedig számos lehetőséget ad arra, hogy hosszú távon hogyan készítsd el kedvenc házi vagy készen kapható édességeidet, süteményeidet cukormentesen, mégis isteni finoman. Ne lemondj a Raffaello-ról, Ferrero Rocher-ról, vajkaramelláról, csörögefánkról, négercsókról, Oreo kekszről, bonbonokról, kelt tésztákról és társaikról, hanem tanuld meg saját magad elkészíteni!További részletek és MEGRENDELÉS az új webáruházban! ​>>>>>>>>>


Ha már most tudod, milyen formátumú könyvet szeretnél, menj közvetlen az adott rendelési  menübe, válassz: