Szoó Judit Kilófaló
...hogy ne csak az étel fogyjon! 
KILÓFALÓ
  SZOÓ JUDIT

KÖZLEMÉNY


2018. szeptember 3-tól a Kilófaló termékcsalád kizárólagos forgalmazója a Hunorganic Kft. A Kilófaló termékek viszonteladók és magánszemélyek számára is beszerezhetők a Hunorganic Kft. webshopjában. 

A webshop elérhető itt>>>>>

"Kedves Judit!

Köszönöm a mindenre kiterjedő figyelmedet, segítő szándékodat. Minden küldött anyagnak nagyon örülök, használom szorgalmasan. A Kilófaló lélekkönyvedet most olvasom, az az érzésem, mintha a saját gondolataim köszönnének vissza, csak fantasztikus irodalmi  stílusban. Egy fantasztikus emberre találtam Benned, egy rokonlélekre. Téged receptre kéne felírni, a mai gépies egészségügyi rendszerben, hogy tapasztalataiddal testileg-lelkileg gyógyuljanak az emberek. Tanácsaiddal biztonságot adtál, ezáltal nyugalmat a mindennapi étkezésekhez. Nem kell azon görcsölni, hogy mit és hogyan készítsek és működik minden, ahogy leírtad. Nekem 5 kiló feleslegem volt, ami szépen apad, már 3 kg mínusz és jóleső karcsúsodás a derekam környékén.Nagyon köszönöm, hogy vagy, és jó tündére vagy sok-sok embernek. Szeretettel üdvözöllek és további termékeny ötleteket kívánok: M. Károlyné, Ági"

MEGJELENT!

Kilófaló könyvsorozat

Kedves fogyni vágyó Olvasóm, szeretettel köszöntelek honlapomon!

Hosszú utat jártam be, mire mindazt a tudást és tapasztalatot megszereztem, amellyel ma rendelkezem, és gyanítom, ez még mindig csak egy morzsányi információ a teljes képhez képest. Mindenesetre, ha azzal a céllal érkeztél, hogy végre megtaláld a saját Utadat, megszabadulj a fojtogató pluszkilóktól, újra egészséges, vonzó, fitt, sportos, tudatosan gondolkodó NŐ legyél, szívesen elmesélem a saját révbe érésem történetét. 

Én én vagyok, Te te vagy, Ő meg ő... Vagyis ez a történet az enyém, meríthetsz belőle inspirációt, ihletet, motivációt. Még követheted is, és elérhetsz ugyanilyen sikereket. De ha mégsem, ne keseredj el: sem a módszerben, sem benned  nincs hiba, csak a Te utad más lesz. 

A Kilófaló életmódrendszer azoknak nyújthat segítséget, akik hozzám hasonlóan az egyszerűség gyermekei: szeretnek jókat és finomakat enni, fontosak számukra a gyermekkorban megszokott ízek, nyitottak az újra, készek a változásra, de egy csipetnyit mindig szeretnének megőrizni a biztonságot jelentő múltból is. Ízek tekintetében nekem ilyen a gyerekkori lángos, puha kenyér, rántott hús, francia krémes, cérnametélt... 

Nem akarok, és nem is szükséges ezekről lemondani. A régi ízek megújíthatók, a régi alapanyagok lecserélhetők, és máris megvan a komfortérezt úgy, hogy közben fogyunk, súlyt tartunk, nem éhezünk, nem mondunk le semmiről. 

Tíz esztendő tapasztalatait nyújtom át Neked most, részben ezzel a honlappal, teljességében pedig az eddig megjelent könyveimmel. 

Forgasd, használd őket egészséggel, és valósítsd meg a legmerészebb álmaidat is!

Kérdés esetén állok rendelkezésedre, a Kilófaló könyveket, termékeket, alapanyagokat pedig 

megtalálod a Kilófaló webáruházban. 

​E-mail: hazisutik kukac gmail.com 

Szeretettel:

Szoó Judit Kilófaló 


4. kötet

Kilófaló házi csodák 2011

Számos olyan élelmiszer szerepel a bevásárló listánkon, melyeket nélkülözhetetlennek tartunk, de csak boltokban juthatunk hozzájuk. Judit negyedik kötetében erre ad egészséges, és tartósítószer-mentes megoldást. Már otthon is elkészíthető a löncshús, a hamis sajt, a krémtúró, a hurka és a kolbász! Az új főzési praktikák mellett olvashatunk a mozgás fontosságáról, megoldási javaslatokat kapunk a beépítéséhez a mindennapjainkba. 

6. kötet

Kilófaló meseszakácskönyv 2011

Szoó Judit első meseszakácskönyvében a 6-10 éves korosztálynak mesél Bálint nyuszi és Fratzi mackó kalandjain keresztül az életmódváltás alapjairól, s közben egyszerű, de egészséges ételeket is megtanulnak elkészíteni a gyerekek. Judit mesébe ágyazva mondja el, mitől fél és mire vágyik egy duci kisgyerek, miközben arra világít rá, hogy a változtatást sosem lehet túl korán, vagy túl későn elkezdeni. 

8. kötet 

Kilófaló ízkavalkád 2015

2015-ben könyvemben ismét az ételeké a főszerep. Semmi líra, semmi ezotéria, semmi belő utazás, hiszen néha "kenyérrel is él az ember"... 

A mélyenszántó gondolatok maradnak a Lélekkönyvekben, az elmúlt egy év legfinomabb ételei, süteményei és különlegességei pedig a Kilófaló ízkavalkád című új kötetemben látnak napvilágot, sok gyönyörű, színes ételfotóval. 

Mutatok többféle új kenyér receptet, sok-sok finom süteményt, kelt tésztás édes és sós finomságokat, édességeket, és gondolunk a télre is: tartósítani is fogunk. 

Kilófaló lélekkönyv II. - Tükör és árnyék 2014

A nagy sikerű Kilófaló lélekkönyv első kötete után Szoó Judit a sokak által várt folytatásban még magasabb lelki osztályokba lép, és viszi magával az olvasókat is, ezúttal már teljesen elszakadva az ételreceptek világától. 

Megérthetjük az életünket megkeserítő kritika létjogosultságát és üzenetét, az élet működésének alapszabályait, hatékony segítséget kaphatunk a minket érő kellemetlen események, betegségek, balesetek jelentésének megfejtéséhez.

Sok más mellett tökéletes és örök életre szóló módszert oszt meg Judit a gyászfeldolgozásra, valamint megmutatja egy olyan, eddig eltitkolt oldalát, melyet még leghűségesebb olvasói sem ismerhettek. :) 

Az egészséges ételekre vágyók pedig keressék továbbra is bizalommal Judit másik könyvsorozatát, melynek 2009-ben megjelent bevezető kötete, Kilófaló sütemények címmel már a harmadik kiadásnál tart. 

1. kötet


Kilófaló sütemények 2009

 Minden fogyókúrázó ismeri az érzést, amikor elvonási tüneteket okoz a megszokott ízek hiánya. Szoó Judit ennek vetett véget, amikor egészségessé alakította őket, megőrizve eredeti ízüket és megjelenésüket. A könnyen elkészíthetőség mellett lelkiismeret- furdalás nélkül ehetünk Rigó Jancsit, madártejet, Feketeerdő-tortát… A receptek mellett Judit a kezdő életmódváltóknak is segít őszintén elmondott tapasztalataival. 

2. kötet 

Kilófaló finomságok 2010

Már nemcsak édességeket, de egyre több ételt, levest, vacsorának valót is készíthetünk Kilófaló módon, ahogyan azt is megtudjuk, hogyan kell hozzáadott cukor nélkül savanyítani és gyümölcsöt, lekvárt télire befőzni. A kezdő életmódváltók nagy segítségére lehet Judit azzal a megható őszinteséggel, amellyel az életmódváltás legnehezebb pillanatait meséli el. 

3. kötet 

Kilófaló lakomák 2010

Nemcsak a hétköznapokon, de az ünnepekkor is ki kell tartani annak, aki komolyan veszi az életmódváltást. Ebben nyújt segítséget Szoó Judit harmadik kötetével, ahol a főételekre helyezi a hangsúlyt, hogy ne maradjunk le a Cordon Bleu-ről, a Dubarry-  vagy a Holstein – szeletről, de ehessünk kelt tésztás csodákat is, mint brióst, buktát vagy kürtős kalácsot. Készíthetünk csokoládékat és még szaloncukrot is. A könyv az életmódváltás alapjait már ismerő olvasóknak is tartogat további tanácsokat. 

5. kötet

Kilófaló népi ételek 2011

Judit az ötödik könyvében már elindult azon az úton, mely teljesen a Lélekkönyvben tudott kiteljesedni. Egyre inkább foglalkoztatta a kérdés, hogy az étkezési szokások megváltoztatása és a sport beiktatása mellett mégis mi a titka a tartós fogyásnak? A Népi ételekben a régi, és ezért sajnos többnyire nagyon kalóriadús, de rendkívül egyszerű és finom ételeket alakította át, a kaszáslevestől kezdve a kelt palacsintán át a túrógombócig belekóstolhatunk mindenbe. És itt fogalmazódott meg Juditban először, hogy életünk eseményeire talán mi magunk is befolyással lehetünk. A választott (ezotériába hajló) téma miatt akkori kiadójával ez a kötet vezetett kenyértörésre, ám a kiadó félelmei alaptalanok voltak: a Juditot kedvelők nyitottak voltak az új irányvonalra is. 

7. kötet

Kilófaló alapszakácskönyv - Az Orgona-kúria titka 2014

Könyveim három kategóriába oszthatók. Vannak a szakácskönyvek (Kilófaló sütemények, Finomságok stb.), vannak a Lélekkönyvek (Végső megoldás?, Tükör és árnyék), és van egy harmadik kategória, melybe tartozik a 2011-ben megjelent Meseszakácskönyv, és a 2014-es kiadású Alapszakácskönyv, melyről sokat elárul, hogy a szerkesztési fázisban a Tiniszakácskönyv munkacímet viselte. 

Ettől függetlenül jelen kötetemet nemcsak a tinédzsereknek ajánlom, hanem azoknak a fiatal vagy akár örökifjú felnőtteknek is, akik most ismerkednek a főzés alapjaival. Lépésről-lépésre elsajátíthatják a magyar konyha legismertebb, alapvető fogásainak egészséges elkészítési módját, megosztom velük számos sütés nélküli, vagyis nagyon gyorsan elővarázsolható, és rendkívül finom sütemény, édesség receptjét is.

Ez tehát nem pusztán egy fiataloknak szóló szakácskönyv, hanem életkortól függetlenül Kilófaló alapkönyvnek is szánom mindazok számára, akikben megszületett az elhatározás a sütés - főzés tudományának elsajátítására és ezt már rögtön egészséges módon szeretnék tenni.

És ahogy egy Szoó Judit könyvtől „elvárható”, ez sem egy száraz, személytelen szakácskönyv: rövidebb receptismertetők helyett ezúttal "bónuszként" egy életrajzi elemeket is tartalmazó novellával  igyekszem olvasásra csábítani, és az internetezés világától kicsit elvonni a tizenéveseket és a csodákban még hinni akaró felnőtteket. :)

9. kötet

Kilófaló káprázat 2016

Legújabb szakácskönyvemben olyan csodák elkészítési módját mutatom meg Kilófaló módon, mint az Oreo keksz és Oreo torta, forgácsfánk, Raffello és Ferreo golyó, Párizsi kocka, bonbonok, Dunakavics, Négercsók.

És még sok más, finomabbnál finomabb recept található a könyvben. 

Spirálos kivitel, fényes lapok, színes fotók, A5-ös méret. 

10. kötet


Kilófaló lélekkönyv I. - A végső megoldás? 2013

Ez a könyvem más, mint a többi. Azokkal egy korszak lezárult, ezzel egy újat kezdünk. Biztosan lesz, aki elsőre nem is fogja érteni minden szavát, Olvasóim másik része viszont képtelen lesz letenni a könyvet, és azt érzi:

- Istenem, mintha ismét az egész rólam szólna!  A Kilófaló lélekkönyv nekik íródott...

Ez egy ébresztőkönyv, és a még alvóknak vagy a már ébredezőknek szól. Mindazoknak, akik kezdik sejteni, nem a vak végzet, nem a véletlen, nem Isten haragja vagy jóindulata csapkod minket ide-oda életünk során, hanem minden, ami történik velünk, az kizárólag rajtunk múlik. A kérdés csak az, hogyan tudjuk tudatosan úgy irányítani az életünket, hogy boldogok, egészségesek, kiegyensúlyozottak lehessünk? Ehhez próbál segítséget adni a Kilófaló lélekkönyv.


Kilófaló lélekkönyv III. - Lebegés 2017

"Kedves Judit!

Elolvastam a Lebegés c. könyvedet. Nem tudtam letenni, mindenkinek mondtam, hogy olvassák el, sőt már kölcsön is adtam.

Nagyon elgondolkodtató, okos, bátor, megható könyv. Tetszett, hogy újabb könyveket is ajánlottál, szeretem én is ezeket a témákat, el fogom olvasni.

A "Lebegés"-t is többször elolvasom, hogy a sok tanulság megérjen bennem.

A végét kicsit megkönnyeztem, de erős vagy , ügyes vagy, és sok erőt kívánok Neked.

Köszönöm a könyvet. És kellemes húsvéti ünnepeket kívánok. Fekete Anikó"


A Kilófaló lélekkönyvsorozat 2013-ban született meg az első kötettel, A végső megoldás alcímmel. A fogyásommal valami más, valami új is elkezdődött, ma divatos kifejezéssel talán belső utazásnak is nevezhetnénk. Azért vált szükségessé szétválasztani az addigi mondanivalómat az újtól, mert akkora különbség volt már az egészséges receptek és az egyre csak születő új gondolataim között, hogy nem lehetett egy köteten belül tartani a két témát. 2015-ben látott napvilágot a második rész, Tükör és árnyék címmel. 

Rengeteg változáson mentem át, sok mindent érettem meg, sok minden változott bennem, rajtam, körülöttem az elmúlt években, évtizedekben. 

A Lélekkönyvek teljes mértékben egymásra épülnek. Az új könyvekben vissza és visszautalok az előzőekre, egymás folytatása mind, együtt nyújtanak kerek egészet, együtt válik teljessé a kép.

Legújabb lélekkönyvem, Lebegés címmel megjelent. 

Elsőként a borítóját szeretném megmutatni Nektek, amely hűen tükrözi azt, ami jelenleg bennem van. Csend, béke, harmónia, kiegyensúlyozottság, nyugalom... Pasztell színek, virágok, kék ég, lebegés...

Hogy egész pontosan a "lebegés" mit is takar, kiderül természetesen a könyvből.

Egyelőre fogadjátok szeretettel a borítót, melyet olyannak álmodtam meg, hogy ezúttal ne csak a könyv tartalma "varázsolja" el az Olvasót, és mutassa meg a boldoggá válás újabb lehetőségeit, hanem már a kinézete is gyönyörködtessen, öröm legyen csak ránézni is, táskánkba csúsztatva egész napra magunkkal vinni...

A látszat csal... Nem romantikus regényt írtam, de lesz benne így is könny, dráma, lezárás, újrakezdés, hullámvölgyek, hullámhegyek - és ezek által nagy-nagy felismerések: mindannyiunk épülésére - azt hiszem